Sidan innehåller annonslänkar

MORPHO Super MorphoAlp M-25 snöskor

Kontrollera pris

Köp nu

De franska Morpho-snökängorna är tåliga och av hög kvalitet för vandring i terräng och i olika snöförhållanden.

De mångsidiga funktionerna och justeringsmöjligheterna hos MORPHO Super MorphoAlp M-25 snöskor gör det njutbart att gå i olika snöförhållanden och terräng. Det är därför som många Nato-styrkor väljer dem. Morpho-snöskorna har stabila bindningar som är de bästa på marknaden då de ger ett bra stöd för foten, komfort och teknik i alla terränger. De högklassiga snöskorna från Morpho är designade och tillverkade i Frankrike, vid foten av Alperna. Snöskorna har en stabil och mycket robust konstruktion, vilket gör dem väl lämpade för att röra sig i varierande terräng.

Spännena på båda sidor gör det enkelt att fästa skon på bindningen och justera hur spänd bindningen ska vara, även mitt under färden. Snöskon kan justeras på längden, så den passar många olika fotstorlekar. Skon är också fäst vid hälen på snöskon, vilket ger ett ännu mer stabilt steg. Morpho snöskor har snöbroddar på undersidan som ger bra grepp och speciella broddar för sluttningar. I branta sluttningar behövs det broddar som låser foten i stigande läge. Innovativ design, mångsidiga funktioner och justeringsmöjligheter gör MORPHO Super MorphoAlp M-25 till de perfekta snöskorna.

Egenskaper
Modell Morpho Super Morpho Alp (Morpho Shape) bindningar med hög klättringsvinkel och fäste i snowboardstil
Passar många fotstorlekar 19–34,5 cm
Rekommenderad vikt 60–95 kg
Snöbroddar i sulan (2 mm tjocka broddar av rostfritt stål)
Stabil bindning vid lederna, snabblås av polyacetal
Mycket enkel justering av skostorleken med Morpholock-systemet och justerbara pumpremmar
Slagtålig och frosttålig -38 °C
Längd 65 cm
Spetsens höjd 7 cm
Maxbredd 25 cm
Vikt 1,05 kg/snösko
Bärande yta 2 x 1 170 cm²
Garanti 2 år
Morpho snöskor är dina trogna följeslagare vid vandring, både för krävande vandringar och avkopplande promenader i terrängen! Nu hos Sportproffsen.


Jämför produkt MORPHO Super MorphoAlp M-25 snöskor online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MORPHO Super MorphoAlp M-25 snöskor i kategorin Snöskor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Snöskor
Artikelnummer: 110018
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Lillsport

Se alla produkter
EN SKATES

EN SKATES från OXELO

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Agent

Agent kan syfta på: Agent (handel) – ett företag som har rätten att sälja varor åt ett annat företag Agent Corrigan – en amerikansk tecknad serie Agent Orange – ett avlövningsmedel Agent Orange (musikalbum) – ett musikalbum från av Sodoms Agent Orange (musikgrupp) – ett amerikanskt punkrockband Agent 47 – huvudpersonen i IO Interactives spelserie Hitman Agent 327 – en nederländsk humoristisk agentserie av Martin Lodewijk