Snowboard 17Avd Skidor

11 Produkter
Här finns produkter i kategorin Snowboard 17Avd Skidor. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Snowboard 17Avd Skidor. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Snowboard 17Avd Skidor.
Filtrera varumärke
Sortera

Snowboard 17Avd Skidor

Hitta produkter inom kategorin Snowboard 17Avd Skidor till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Snowboard 17Avd Skidor.

Snowboard, snöbräda (ovanligt) eller i vardagligt tal bara bräda, är en vintersport där man åker utför en snötäckt backe på en bräda som liknar en bred skida. Åkandet påminner mera om att åka surfingbräda eller skateboard än att åka slalomskidor. Snowboard åks ofta i en speciell typ av backe kallad "park". I denna typ av backe återfinns hopp, räcken (rails), bänkar och halfpipes avsedda för olika snowboardtrick. Snowboard lämpar sig utmärkt för lössnöåkning off-pist. Snowboarden är lättare att manövrera i lössnö än två skidor och tack vare dess stora yta sjunker åkaren inte så djupt. För att snowboarden vid lössnöåkning bättre skall hållas ovanpå snön och vara lättare att manövrera i djup snö monteras bindningarna längre bak på brädan, som gärna får ha en bred och lång framända och en smal och kort bakända.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Wedze, Underställsbyxa 500 DAM Lila,