Sidan innehåller annonslänkar
inSPORTline

Air Bag Sofair Grön

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp
Luftväska inSPORTline Sofair är en modern avslappningsutrustning som du kan ta med dig medan du camping eller går på picknick, eller du kan bara ta ut den till din trädgård. Luftfickan är tillverkad av stark nylon och insidan är täckt av en mjuk PVC-film för att säkerställa lufttäthet. Det finns två luftkammare som utgör sittområde efter uppblåsning. Tygets form efter uppblåsning liknar en kajak. Tack vare det högkvalitativa och hållbara materialet är viktbegränsningen för väskan upp till 250 kg och parametrarna på väskan gör det bekvämt för alla typer av figurer. Airbag inSPORTline Sofair har tre sidofickor för vattenflaskor, små snacks, en telefon eller solglasögon.
 
Det finns en rem på framsidan av påsen som du kan använda för att förankra luftväskan till marken så att den inte flyger av vid starkare vind. Att blåsa väskan är väldigt lätt - allt du behöver göra är att komma till ett blåsigt ställe och "fånga" luften. Försegla sedan luftkammarna med ett elastiskt band, dra åt det och säkra med ett band. Du kan rulla den tomma påsen och lägga den i en praktisk väska som är en del av förpackningen och lätt att bära runt tack vare en axelrem.
 
Alla dessa funktioner gör Air Bag inSPORTline Sofair till en modern avkopplingsutrustning som du kan ta med dig på semester, picknick eller bara till din trädgård.

Teknisk beskrivning
Modern utrustning att ta med dig medan du camping, går på semester eller bara till din trädgård
Snabb och lätt uppblåsning
3 sidofickor
Ankarspel och en säkringsslinga
Praktisk bärväska med axelrem
Viktbegränsning 250 kg
Mått hopfälld 245 x 70 cm
Mått uppblåst 180 - 190 x 50 - 70 cm (justerbar)
Fickmått 18 x 14 cm, 14 x 10,5 cm, 18,5 x 16 cm
Dimensioner i väskan (del av förpackningen) 44 x 28 cm
Material nylon, PVC
Vikt 1,45 kg

Beställ Air Bag Sofair Grön på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Air Bag Sofair Grön inom kategorin Sommarprodukter.

Kategori: Sommarprodukter
Artikelnummer: 8813513-2

Se även andra produkter från Sommarprodukter

Från kunskapsbanken

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.