Sidan innehåller annonslänkar
Mountain Equipment

Mountain Equipment Helium Quilt

Kontrollera pris

Köp nu

Mountain Equipment Helium Quilt är ett lätt duntäcke, som även kan användas som en enklare sovsäck under sommarens nätter i naturen. Täcket tillverkas av Helium-material, som är ett exceptionellt l...


Beställ Mountain Equipment Helium Quilt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mountain Equipment Helium Quilt inom kategorin Sovsäckar.

Läs mer...
Kategori: Sovsäckar
Artikelnummer: ME-006080
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Allroundbyxor

Allroundbyxor från Klättermusen

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Petromax

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Program

Substantivet program kommer från grekiska programma, som ursprungligen betyder föreskrift, anslag eller offentlig kungörelse, och förekommer i olika kontexter med ungefär samma innebörd. Det moderna ordet, eller suffixet, program anger att det finns en i förväg gjord plan, schema, agenda, manus eller skrift som styr eller beskriver substantivet som det är en del av. Exempel: Program, kan vara trycksaker som sprids i samband med föreställningar eller sammanträden av olika slag och som är skrivna i förväg Program, en plan eller schema för vilken slags verksamhet som helst och som är upprättad innan den sker Program (projekt), ett flertal enligt en plan samordnade projekt som syftar till att uppnå ett övergripande mål Program (konst), ett konstverks på förhand bestämda agenda, mål eller tema, ofta litterära "ämne", till exempel den berättelse som illustreras i en historisk eller berättande målarkonst eller temat för en allegorisk målningOrdet har funnits i svenska språket sedan 1758, med ursprunglig härstamning från det klassisk grekiska προγράφω, prographō. Där πρό, pro betyder före och γράφω graphō, rita.