AO Dylan Morrison Trick Sparkcykel

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp
Baserad på succé-sparkcykeln Quadrum 3 och med Dylans signaturgrafik

Det här är en välbalanserad komplett tricksparkcykel, tack vare ett engagemang för att göra den hållbar men lätt.
Gör enkelt 5"0s och 50s, tack vare dess platta svetsade dropouts i bak.
På denna kompletta sparkcykel har AO valt ett 4.8" deck till en kombination av riktigt bra delar. Diamond framgaffel, Raptor Helium styre, Hella signatur-griptape och Slim handtag. Den specifika kombinationen av delar gör denna trick-sparkcykel riktigt lätt trots dess skrymmande storlek.Total höjd 86cm
Kompression typ HIC
Hjul diameter 110mm
Vikt 3550g
Bar bredd 600mm
Headset-type Integrated 1 1/8"
Framgaffel typ Utan gänga
Material Aluminium 6061
Deck längd 52cm (20.5")
Deck bredd 12.2cm (4.8")
Framgaffel design One-piece
Bar material Aluminium
Bar höjd 620mm
Bar ytterdiameter 35mm (Oversized)
Bar innediameter 32mm
Backsweep Ingen
Clamp storlek Double
Hjul profil Rund
Kärna material Aluminium
Kärna design Spoked
Axel diameter 8mm
Kullager precision Inte anges
Broms typ Flex Fender
Samling Delvis samlad

Beställ AO Dylan Morrison Trick Sparkcykel på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten AO Dylan Morrison Trick Sparkcykel inom kategorin Sparkcykel Kickbike.

Kategori: Sparkcykel Kickbike
Artikelnummer: 12310-AO
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.