Produkter från Sulor och plåster

5 Produkter
Här finns produkter i kategorin Sulor och plåster. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Sulor och plåster. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Sulor och plåster.
Filtrera varumärke
Sortera

Sulor och plåster

Hitta produkter inom kategorin Sulor och plåster till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Sulor och plåster.

Sulor (Sulidae) är en familj fåglar som omfattar tio arter som brukar delas upp i de tre släktena: Morus, Papasula och Sula. Traditionellt har familjen placerats i ordningen pelikanfåglar men molekulära och morfologiska studier har visat att denna ordning är parafyletisk. Sulorna har därför flyttats till den nya ordningen sulfåglar tillsammans med fregattfåglar, skarvar och ormhalsfåglar.Sulor är stora havslevande fåglar med långa smala vingar och spetsig stjärt. Deras näbb är rak och spetsig och könen är lika till utseendet. De störtdyker från hög höjd likt tärnor för att fånga sitt byte.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Vandringssula Varm - Hike 120 Warm