Sulor

14 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Sulor så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Sulor så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Sulor

Hitta produkter inom kategorin Sulor till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Sulor.

Sulor (Sulidae) är en familj fåglar som omfattar tio arter som brukar delas upp i de tre släktena: Morus, Papasula och Sula. Traditionellt har familjen placerats i ordningen pelikanfåglar men molekulära och morfologiska studier har visat att denna ordning är parafyletisk. Sulorna har därför flyttats till den nya ordningen sulfåglar tillsammans med fregattfåglar, skarvar och ormhalsfåglar.Sulor är stora havslevande fåglar med långa smala vingar och spetsig stjärt. Deras näbb är rak och spetsig och könen är lika till utseendet. De störtdyker från hög höjd likt tärnor för att fånga sitt byte.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Sulor Till Vadarstövlar