Produkter från Svanskappa

1 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Svanskappa? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Svanskappa. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Svanskappa så har du kommit rätt.
Sortera

Svanskappa

Hitta produkter inom kategorin Svanskappa till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Svanskappa.

Svanskappa är ett remtyg som vid ridning eller körning läggs runt hästens svans och fästs vid sadeln eller selen för att hålla denna på plats så att den inte glider framåt. Inom ridning används svanskappa mest på unga hästar och när man rider i svår terräng. Vid brukskörning används den även för att hjälpa hästen att bromsa draglasten vid utförskörning. Inom travsport finns det en bestämmelse om att svanskappa, eller ryggstycke som det kallas på travsportspråk, skall användas som en säkerhetsåtgärd.Det är dessutom benämningen på ett tranportskydd för hästens svans.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Svanskappa För Ponnysadel Schooling Svart