Sidan innehåller annonslänkar
Big Agnes

Big Agnes Tiger Wall UL3 Bikepack Solution Dye

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Big Agnes Tiger Wall UL3 Bikepack Solution Dye är ett ultralätt bikepacking-tält för tre personer och tre säsonger, som är utrustad med samma funktioner som de vanliga Tiger Wall UL-tälten, men är ...


Beställ Big Agnes Tiger Wall UL3 Bikepack Solution Dye på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Big Agnes Tiger Wall UL3 Bikepack Solution Dye inom kategorin Tält.

Kategori: Tält
Artikelnummer: TTWULBP321
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tiger

Tiger (Panthera tigris) är ett kattdjur som endast lever i Asien. Tigern är det största nu levande kattdjuret. Man delar upp de idag förekommande bestånden i sex underarter. Utöver detta känner man till tre utdöda underarter. De flesta tigrar lever i fuktig tropisk och subtropisk lövskog, men finns även i tempererade löv- och barrskogar. I denna miljö utgör pälsens mönster bra kamouflage. Tigern är en god simmare och badar ofta. Den jagar ensam och äter främst medelstora djur ur familjerna svindjur och hjortdjur, men tigern är opportunistisk och äter det den kommer över, så dieten inkluderar även fisk, fåglar, insekter, amfibier, reptiler, gnagare, piggsvin och primater. Människan är den enda art som utgör något allvarligt hot mot tigern. Tjuvjakt och människans omvandling av miljön i de områden där den lever har tillsammans reducerat tigerpopulationerna kraftigt, så att den nu räknas som starkt hotad. Trivialnamnet tiger härstammar från det grekiska ordet tigris som troligtvis är besläktat med det avestiska ordet för pil, tigri. Det skulle därmed syfta på djurets potential till höga hastigheter.