Sidan innehåller annonslänkar
Sveltus

Sveltus, Rockringsbälte vadderat 100cm

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Sveltus, Rockringsbälte vadderat 100cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sveltus, Rockringsbälte vadderat 100cm i kategorin Tillbehör Till Rockringar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tillbehör Till Rockringar
Artikelnummer: 106489

Se även andra produkter från Tillbehör Till Rockringar

Sortera
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hantelpaket

Hantelpaket från JTC POWER

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Stanley

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Program

Substantivet program kommer från grekiska programma, som ursprungligen betyder föreskrift, anslag eller offentlig kungörelse, och förekommer i olika kontexter med ungefär samma innebörd. Det moderna ordet, eller suffixet, program anger att det finns en i förväg gjord plan, schema, agenda, manus eller skrift som styr eller beskriver substantivet som det är en del av. Exempel: Program, kan vara trycksaker som sprids i samband med föreställningar eller sammanträden av olika slag och som är skrivna i förväg Program, en plan eller schema för vilken slags verksamhet som helst och som är upprättad innan den sker Program (projekt), ett flertal enligt en plan samordnade projekt som syftar till att uppnå ett övergripande mål Program (konst), ett konstverks på förhand bestämda agenda, mål eller tema, ofta litterära "ämne", till exempel den berättelse som illustreras i en historisk eller berättande målarkonst eller temat för en allegorisk målningOrdet har funnits i svenska språket sedan 1758, med ursprunglig härstamning från det klassisk grekiska προγράφω, prographō. Där πρό, pro betyder före och γράφω graphō, rita.