180 x 60 cm Sveltus Evolution Mat Röd Gymnastikmatta 180


Beställ 180 x 60 cm Sveltus Evolution Mat Röd Gymnastikmatta 180 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 180 x 60 cm Sveltus Evolution Mat Röd Gymnastikmatta 180 inom kategorin Träningsmattor.

Produktinformation

180 x 60 cm Sveltus Evolution Mat Gymnastikmatta är en mjuk träningsmatta för hemmabruk och lättare föreningsbruk. På gymnastikmattan kan du bekvämt göra olika muskelkonditions- och stretchövningar samt yoga- och meditationsövningar.

Mattan är försedd med upphängningshål, så den är lätt att hänga upp för vädring. Ytan är mycket slitstark, men som med alla träningsmattor rekommenderar vi att vara försiktig med naglar, smycken, dragkedjor osv.

som kan skada ytan. Storlek 180 x 60 cm Tjocklek 15 mm Avstånd mellan upphängningshål 50 cm Beställ en snygg och bekväm gymmatta billigt från Sportproffsen nu!

Från kunskapsbanken

Alex

Alex kan avse: det könsneutrala namnet Alex - en kortform eller ett smeknamn av Alexander eller Alexandra Alex (djur) – ett släkte av fjärilar Alex (papegoja) – en papegoja, en grå jako född 1977, som under 30 år användes i ett projekt för att undersöka hur intelligenta papegojor är Alex (TV-serie) – en svensk thrillerserie efter en idé av Dragomir Mrsic och Mikael Cross som hade premiär den 3 november 2017 Alex – en ungdomsbrottsling i Anthony Burgess roman En apelsin med urverk från 1962 Alex, Haute-Savoie – en kommun i departementet Haute-Savoie i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike Alex Författarlexikon – ett lexikon på Internet utarbetat för Sveriges kommunala bibliotek Alex Rodrigo Dias da Costa (1982–), en brasiliansk fotbollsspelare

Matrix

Matrix är en amerikansk science fiction/actionfilm från 1999 i regi av syskonen Wachowski. Den hade biopremiär i USA den 31 mars 1999.

Roddmaskin

Roddmaskin är en apparat eller maskin som simulerar arbetsmönstret hos rodd. Det är vanligt att roddare tränar på roddmaskin då klimatet inte tillåter. Roddmaskinrodd är också en idrottsgren för sig.