Sidan innehåller annonslänkar
JTC POWER

Bänk & Ställning, JTC Power

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Träningsbänk och skivstångsställning i paketpris. För dig som redan har skivstång eller vill komponera ett eget skivstångsset.


Beställ Bänk & Ställning, JTC Power på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Bänk & Ställning, JTC Power inom kategorin Träningspaket.

Kategori: Träningspaket
Artikelnummer: 17-110
Senaste inläggen

Från kunskapsbanken

Woolpower

Woolpower (tidigare Ullfrotté) är en svensk tillverkare av kläder, bland annat förstärkningsplagg och underställ. 1969 grundades textiltillverkaren Vinetta AB (idag uppdelat i Woolpower och Triconor) av Kooperativa Förbundet i Östersund. Från början var huvudprodukten nylonstrumpbyxor. Bolaget kom sedan att tillsammans med Försvarsmakten att utveckla och tillverka produkter i ullfrotté (underställ och förstärkningsplagg) med produktionsstart 1972. Ullfrotté har mycket god värmeisolerande förmåga och används som isolering i vinterkläder. Vinetta såldes 1987 till nederländska Altamon BV. Idag ägs Woolpower, som verksamheten heter sedan 2006, av Daniel och Adam Brånby.