Sidan innehåller annonslänkar

Bänk, Ställning & Skivstångsset 135 kg

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Träningsbänk och skivstångsställning, komplett med olympiskt skivstångset på totalt 135 kg med gummiskivor av hög kvalit och kromad stång.


Beställ Bänk, Ställning & Skivstångsset 135 kg på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Bänk, Ställning & Skivstångsset 135 kg inom kategorin Träningspaket.

Kategori: Träningspaket
Artikelnummer: 17-508-140-2
Senaste inläggen

Från kunskapsbanken

Woolpower

Woolpower (tidigare Ullfrotté) är en svensk tillverkare av kläder, bland annat förstärkningsplagg och underställ. 1969 grundades textiltillverkaren Vinetta AB (idag uppdelat i Woolpower och Triconor) av Kooperativa Förbundet i Östersund. Från början var huvudprodukten nylonstrumpbyxor. Bolaget kom sedan att tillsammans med Försvarsmakten att utveckla och tillverka produkter i ullfrotté (underställ och förstärkningsplagg) med produktionsstart 1972. Ullfrotté har mycket god värmeisolerande förmåga och används som isolering i vinterkläder. Vinetta såldes 1987 till nederländska Altamon BV. Idag ägs Woolpower, som verksamheten heter sedan 2006, av Daniel och Adam Brånby.