Sidan innehåller annonslänkar

Casall Yoga mat bag - Black


Beställ Casall Yoga mat bag - Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Casall Yoga mat bag - Black inom kategorin Träningsredskap.

Produktinformation

En svart nylonväska för din Casall matta. Perfekt för alla Casall yogamattor, väskan är 74 cm lång och idag har vi inga yogamattor som är bredare är 70 cm.

Se gärna också

Casall Rock ring 2kg - Blue

Rockringen är ett klassiskt och roligt träningsredskap som stärker och formar mage och ben genom upprepande höftrörelser. Träningsredskap som hjälper dig att träna upp core & benmuskler. Enkelt?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Matrix

Matrix är en amerikansk science fiction/actionfilm från 1999 i regi av syskonen Wachowski. Den hade biopremiär i USA den 31 mars 1999.

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe