Sidan innehåller annonslänkar

Tröja 500 Brun

Beställ Tröja 500 Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tröja 500 Brun inom kategorin Tröjor.

Produktinformation

Framtagen för all slags jakt i kallt väder och för friluftsverksamhet. Skydda dig mot kylan när temperaturen sjunker till mellan 7 och 10 °C. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tröjor från andra varumärken

Upp till 89% rabatt
Zoot Ultra 2 Crx Racerback Woman

Tröjor från Zoot

Visa produkter inom Tröjor från Zoot.
Upp till 72% rabatt
Nordfjell Active Tee White

Tröjor från Nordfjell

Visa produkter inom Tröjor från Nordfjell.
Upp till 71% rabatt
Salomon Fast Wing Hoodie W

Tröjor från Salomon

Missa inga bra priser på Tröjor från Salomon.
Upp till 55% rabatt
Craft Pin Halfzip W

Tröjor från Craft

Här har vi samlat Tröjor från Craft.
Upp till 59% rabatt
2117 of Sweden Pile Hoodie Kapela Herr Gold

Tröjor från 2117 of Sweden

Missa inga bra priser på Tröjor från 2117 of Sweden.
Upp till 54% rabatt
Maloja Porta 1/2 Multi

Tröjor från Maloja

Se produkter inom Tröjor från Maloja.

Se gärna också

Houdini W's Desoli Thermal Crew -25%

Komfort och funktion givet av naturen självt, det är idén bakom vår Desoli-serie i ren merinoull. Desoli Thermal Crew dam är en minimalistisk och mångsidig ulltröja där hemligheten ligger i tyget.<br /> <br /> Desoli Thermal Crew är tillverkad i Solid Gridmerino™, ett tyg som består endast av ren 17,6 µm merinoull. Med sina 270 g/m² är det ett ganska luftigt tyg som ger ordentlig isolerande effekt men samtidigt andas väldigt bra tack vare det stickade rutmönstret. På så sätt passar det perfekt även vid mer högintensiva aktiviteter där luftflöde är viktigt för att undvika att bli överhettad. Den oblandade ullen maximerar ullens unika egenskaper: Det håller sig varmt även om det blir blött, håller sig fräscht längre och anpassar sig till din kroppstemperatur. Ren ull är dessutom helt cirkulärt vilket innebär att du kan återvinna eller till och med kompostera ditt Desoli-underställ när det är helt utslitet.<br /> <br /> Om du letar efter ett riktigt varmt och skönt underställ eller ett tunnare andra lager är Desoli Thermal Crew ett perfekt val. Det kommer att hålla dig varm till allt från skidåkning till alpina expeditioner när du behöver ordentlig isoleringsförmåga.<br /> <br /> <ul> <li>Smal passform</li> <li>Superfin 100% merinoull 17,6 µm</li> <li>Extra varmt tyg 270 g/m²</li> <li>Strickat i rutmönster för ökat luftflöde</li> <li>Naturligt anti-odör och antistatiskt</li> <li>Förlängt ryggslut för extra komfort</li> <li>Mulesing-fri ull</li> <li>Förnybara och nedbrytbara fibrer</li> <li>Återvinningsbart</li> <li>Vikt medium dam: 248 g</li> <li>Tyg producerat i Italien</li> <li>Plagg tillverkat i Litauen</li> </ul>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023