Sidan innehåller annonslänkar
BrikoMaplus

Brikomaplus Hp3 250 Gram

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Brikomaplus HP3 Violet 250gr Ett paraffin med HF för racingbruk. Används som slutprodukt för racing eller som bas innan applicering av fluorvax FP4. Passar alla typer av snö från -12C till -7C. Lu...


Beställ Brikomaplus Hp3 250 Gram på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Brikomaplus Hp3 250 Gram inom kategorin Utrustning.

Kategori: Utrustning
Artikelnummer: 255e3109-0a76-488f-8d84-81776c0e0e76
Senaste inläggen
Visa fler

Från kunskapsbanken

Program

Substantivet program kommer från grekiska programma, som ursprungligen betyder föreskrift, anslag eller offentlig kungörelse, och förekommer i olika kontexter med ungefär samma innebörd. Det moderna ordet, eller suffixet, program anger att det finns en i förväg gjord plan, schema, agenda, manus eller skrift som styr eller beskriver substantivet som det är en del av. Exempel: Program, kan vara trycksaker som sprids i samband med föreställningar eller sammanträden av olika slag och som är skrivna i förväg Program, en plan eller schema för vilken slags verksamhet som helst och som är upprättad innan den sker Program (projekt), ett flertal enligt en plan samordnade projekt som syftar till att uppnå ett övergripande mål Program (konst), ett konstverks på förhand bestämda agenda, mål eller tema, ofta litterära "ämne", till exempel den berättelse som illustreras i en historisk eller berättande målarkonst eller temat för en allegorisk målningOrdet har funnits i svenska språket sedan 1758, med ursprunglig härstamning från det klassisk grekiska προγράφω, prographō. Där πρό, pro betyder före och γράφω graphō, rita.