Sidan innehåller annonslänkar
Morakniv

Morakniv Svampkniv Karl Johan

Kontrollera pris

Köp nu

Morakniv Karl Johan är en smidig svampkniv med ett blad av svenskt, kallvalsat och rostfritt specialstål samt ett ergonomiskt utformat skaft av plast som är mycket behagligt att hålla i. Borsten är...


Jämför produkt Morakniv Svampkniv Karl Johan online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Morakniv Svampkniv Karl Johan i kategorin Utrustning här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: MO1090
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Jackor

Jackor från Dobsom

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Rex

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Delta

Delta (grekiska δέλτα délta) (versal: Δ, gemen: δ) är den fjärde bokstaven i det grekiska alfabetet. Den hade i det joniska talbeteckningssystemet siffervärdet 4. Delta motsvarar D, d i det latinska alfabetet och Д, д i det kyrilliska alfabetet. Versalt liksom gement delta används inom matematiken för att beteckna differens eller förändring, exempelvis då riktningskoefficienten för en punkt ska bestämmas: Δ y Δ x {displaystyle {frac {Delta y}{Delta x}}} . δ brukar i regel beteckna en mindre differens eller förändring. En annan användning i matematiken är Diracs delta-funktion. Den gemena bokstaven delta (δ) används inom kemin för att ange polaritet hos en molekyl.

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.