Sidan innehåller annonslänkar
MSR

MSR Windburner Coffee Press Kit 1.0L

Kontrollera pris

Köp nu

Kaffepress som passar till ditt MSR WindBurner Stove System. Pressarna har en slitstark plåt av rostfritt stål och en flexibel omkretspackning för den färskaste och renaste bryggningen. Det är enke...


Jämför produkt MSR Windburner Coffee Press Kit 1.0L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MSR Windburner Coffee Press Kit 1.0L i kategorin Utrustning här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: 09223
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kängor

Kängor från Crispi

Se alla produkter
Allt om joggning

Allt om joggning från NEWFEEL

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Atomic

Atomic (Atomic Austria GmbH) i Altenmarkt im Pongau i Österrike är en tillverkare av skidutrustning (både alpint och längd). Atomic ägs av finländska Amer Sports.Atomic grundades av Alois Rohrmoser 1955 under namnet Skifabrik Rohrmoser. Bolaget växte kraftigt under 1960-talet då en industriell tillverkning av skidor startade i Wagrain. 1967 tillverkades 17 000 par skidor och 1969 var antalet uppe i 72 000. 1971 utökades produktionen när en andra fabrik byggdes i Altenmarkt. 1981 startades produktion i Chepelare i Bulgarien. Atomic var därmed det första västlandet att öppna en fabrik i ett östblocksland. I början av 1990-talet hamnade bolaget i ekonomiska svårigheter och gick i konkurs. 1994 köptes företaget av Amer Sports som även äger Salomon. Idag tillverkar bolaget cirka 600 000 par skidor per år.