Sidan innehåller annonslänkar
Hamax

Hamax Outback One (Incl. Bicycle Arm & Stroller Wheel) Reclining Grey

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En vagn utan begränsningar och som klarar av allt det du vill göra. Lika perfekt för den aktiva familjen som för den som vill tillgodose sina vardagsbehov. Hamax Outback är en cykelvagn och den är en barnvagn. Den kan utan problem också bli en högklassig joggingvagn och lösningen till hur du kan ta en heldag på längdskidor. Högsta kvalitet och säkerhet kombineras med praktisk användarvänlighet. Här är Hamax Outback One i utförande för ett barn. Vagnen kan med ett enkelt handgrepp göras om från cykel- till barnvagn. Cykelarmen och city-/strollerhjul ingår. För ett barn. Lättviktsvagn som är mycket lättrullande och följsam bakom cykeln. Den aerodynamiska designen med en utanpåliggande aluminiumram ger högsta säkerhet. Dämpning. Fjädringen kan enkelt justeras med en hand och gör att dämpningen kan anpassas efter underlag och packning. Barnet sitter lyxigt ombonade - bekvämt och säkert. Stora fönster både framåt, vid sidorna och tak för en trevlig upplevelse. Barnets ryggsäte kan du luta bakåt i tre lägen. Mycket praktiskt om barnen somnar. Hamax Outback kan du komplettera med jogginghjul, skidset eller babyinsats. Baktill på vagnen finns ett stort och lättåtkomligt lastutrymme. Säker parkeringsbroms. Vagnen är enkel att fälla ihop för smidig förvaring eller vid transport. Tydliga indikatorer visar grönt när vagnen är rätt monterad. Fempunkts säkerhetssele för barnet. Greppvänligt foam-handtag som kan justeras fritt i höjd för att ge föräldern rätt ergonomi. Hjulen tar man enkelt av med en tryckknapp. Väderskyddat frontöverdrag med separat förvaringsficka. Har också sol-, vind- och insektskyddande nät fram, som samtidigt ger ventilation. Enkel att montera, verktyg medföljer (se video). Runt om med reflexer och reflekterande material. 600D vattentätt polyestertyg. Hjul: 20". Max vikt barn: 22 kg. Max totallast: 34 kg. Rekommenderad max hastighet: 24 km. Min ålder barn: 6 månader. Max längd barn: 117 cm. Vikt cykelvagn (ink cykelarm): 15,5 kg. EN 15918 och EN 1888 godkänd och certifierad.


Jämför produkt Hamax Outback One (Incl. Bicycle Arm & Stroller Wheel) Reclining Grey online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Hamax Outback One (Incl. Bicycle Arm & Stroller Wheel) Reclining Grey i kategorin Vagn här hos oss.

Kategori: Vagn
Artikelnummer: 140000040242
Senaste inläggen

Från kunskapsbanken

One

One kan syfta på: One (manhwa) – en manhwa-serie

Armada

Armada kan avse: Armada – en samling fartyg, se flotta Spanska armadan – en stor flotta av ekskepp som den spanske kungen Filip II lät bygga Armada de Blainville-Boisbriand – ett proffsjuniorishockeylag som är baserat i Boisbriand, Québec Armada (djur) – ett släkte av fjärilar Armada (företag) – ett skid- och klädmärke Armada music – ett holländskt skivbolag för elektronisk musik Armada (musikalbum) – ett musikalbum av Keep of Kalessin Groove Armada – en brittisk musikduo från London bildad i mitten av 1990-talet