Vandring

7 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Vandring, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Vandring. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Vandring går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Vandring

Hitta produkter inom kategorin Vandring till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Vandring.

Denna artikel handlar om friluftsaktiviteten vandring, för den mekaniska anordningen se vandring (anordning). Vandring (även kallat att hajka efter engelskans hiking) är en form av friluftsaktivitet som innebär att en person till fots i rekreationssyfte förflyttar sig genom naturen. Vandring kan ske på ospårad mark, men sker ofta på iordningställda och markerade vandringsleder.Vandring kan ske i olika ambitionsnivåer från en kortare utflykt i okomplicerad terräng, till längre vandringar i mer krävande natur och i högre takt. Behov av utrustning varierar sedan beroende på typen av vandring, men gemensamt är att ha lämpliga skodon.Vandring är en populär sport och fritidssysselsättning i flera europeiska stater, särskilt runt Alperna och i Storbritannien.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Therm-a-Rest LuxuryLite UL Cot Regular