Sidan innehåller annonslänkar

CLR Sports Krocket


Beställ CLR Sports Krocket på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CLR Sports Krocket inom kategorin Vatten Lek.

Produktinformation

CLR Sports Krocket är ett roligt tidsfördriv på sommaren! Finsk krocket har utvecklats från amerikansk krocket och spelas i öppen terräng Det har blivit en klassiker.

CLR Sports Krocket har traditionella träpinnar och bollar och är utformat för fyra personer. Spelet väger totalt 1,8 kg.

Se gärna också

SportVida Tech Badskor

SportVida Tech badskor är utformade med en speciell sula som ger en mycket lätt känsla, utmärkt återhämtning och hållbarhet. Materialet i sulan torkar snabbt efter att ha dränkts i vatten och är mycket ventilerande i varma och fuktiga temperaturer. De har ett exceptionellt bra grepp på vått och halt underlag.

SportVida badskor är ett utmärkt val när du står på en SUP-bräda, simmar i sjön eller är på en klippa vid stranden då den har en greppvänlig sula och skyddar fötterna. Badskorna är utformade för att användas under hela simturen, så du behöver inte ta av dem vid poolen, bryggan eller på sandstranden när du badar. Det åtsmitande materialet gör att de sitter kvar på fötterna både i terräng och om du sparkar snabbt i vattnet. Simskorna är lätta att ta på och av.
  • Ytmaterial Neopren
  • Sula Gummi
  • Klackens höjd 5 cm

Simskorna är också bekväma att ha på sig vid vattensporter – den enkla designen gör att du kan röra dig smidigt. SportVidas simskor för barn passar bra för surfing, kajakpaddling, sup-bräda, dykning och rodd.

De är tillverkade av ett lätt material med en stabil sula som låter vattnet rinna igenom och skyddar dina fötter när du går eller vadar i våta och steniga förhållanden. Det speciella ytmaterialet är ventilerande för hela foten, medan passformen, den perforerade mellansulan och yttersulan maximerar bortförseln av vatten. Gummisulan är utformad för att få ett bra grepp när det är halt.

Varför bör man skaffa badskor?

Det är bra att skydda fötterna och tårna även i vattnet. Vanliga träningsskor eller gympaskor som man har till vardags är helt enkelt inte anpassade för det. Skydd och stöd, grepp, vattentäthet och genomströmning av vatten, komfort, lätthet och snabb torkning – badskor har alla dessa egenskaper som gör din tid i, under och på vattnet lättare.

Produktinformation
  • Hållbar och ventilerande
  • Passar och anpassar sig perfekt till fötterna
  • Utmärkt skydd och grepp
  • Bekväma och lätta
  • Särskilt system för bortförsel av vatten

SportVida badskor är en diskret sko för vattensporter och mycket mer, som ger dig ett smidigare steg i vattnet och på land. Nu hos Sportproffsen!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Sports

Sports är ett musikalbum av Huey Lewis and the News som lanserades 1983 på Chrysalis Records. Det var gruppens tredje studioalbum och blev också ett av deras framgångsrikaste album. Albumet har enligt RIAA sålt 7 gånger platina i USA. Fem av albumets låtar, "If This Is It", "Walking on a Thin Line", "I Want a New Drug", "The Heart of Rock & Roll" och "Heart and Soul" släpptes som singlar och blev alla framgångsrika. Bäst gick "If This Is It", "I Want a New Drug" och "The Heart of Rock & Roll" som alla tre nådde sjätteplatsen på Billboard Hot 100-listan.

Leki

Leki kan syfta på följande: Leki (företag), tysk tillverkare av sportutrustning Laki (språk), dialekt av lurispråket i västra Iran