Bord för inomhusbruk

8 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Bord för inomhusbruk? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Bord för inomhusbruk. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Bord för inomhusbruk så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Bord för inomhusbruk

Hitta produkter inom kategorin Bord för inomhusbruk till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bord för inomhusbruk.

Ett bord är en möbel med en vågrät, plan skiva, som kan användas exempelvis till att äta, arbeta eller sammanträda vid, eller som avställningsyta för föremål. Bord kan vara tillverkade av olika material såsom glas, trä, metall eller plast. Utformningen varierar stort, bordsskivan kan vara kvadratisk, rektangulär, rund eller asymmetriskt formad, till exempel "njurformad". Antalet ben varierar, vanligast är fyra ben, men det finns bord med ett eller tre ben. Även bord utan ben förekommer. De fästs då ofta i en vägg och får ökad stabilitet genom en tvärslå. Det är inte ovanligt att bordets storlek kan förändras genom tilläggsskivor som antingen placeras i bordsskivans delbara mitt eller läggs till i bordets yttre kanter.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Bordtennisbord Ppt 100 Small Indoor