Sidan innehåller annonslänkar
Gore

Gore C7 Vent Bib Shorts+ Svart M

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Designad för cyklister som vill ha en sval känsla under varma pass. Extremt god ventilation utlovas med C7 Vent-brallorna. Framtagen med Fabian Cancellara så har byxorna fortfarande en lagom kramande och muskelstödjande passform - som proffsen vill ha det. Central Torso Architecture bygger på att de utgår ifrån själva vadderingen i tillverkningen. Den är konstruerad med ett trepunkts fästsystem via hängslena som gör att du aldrig mer behöver justera byxorna under cyklingen för att hitta rätt position. Är i tunt material med fokus på god ventilation. Advanced High Vent seat-vadderingen i grenen är mycket komfortabel och med extra ventilation. GORE® WINDSTOPPER® Cup - framtill på grenen finns ett skyddande vindtätt material. Sydd med platta sömmar som inte skaver. Utvecklad i samarbete med Fabian Cancellara. Laserskurna hål för att ytterligare öka ventilationen. Breda benslut med silikongrepp. Liten värde/radio-ficka på ryggen. Snygga reflexdetaljer. Breda och mycket sköna hängslen.


Jämför produkt Gore C7 Vent Bib Shorts+ Svart M online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gore C7 Vent Bib Shorts+ Svart M i kategorin Byxor här hos oss.

Kategori: Byxor
Artikelnummer: 140000042525
Senaste inläggen
Visa fler

Från kunskapsbanken

Gore

Gore kan syfta på

Ammoniak

Ammoniak, är en kemisk förening av väte och kväve med formeln NH3.

Craft

Craft är ett svenskt black metal-band, bildat år 1994. Från början kallade de sig Nocta, men bytte 1998 namn till Craft. Bandets texter behandlar bland annat förstörelse, död, ondska, misantropi, kaos, nihilism och hat.