Sidan innehåller annonslänkar
Basta

MTB Lås Click 3, Basta

Kontrollera pris

Köp nu

Detta lås går enkelt att fästa på cykelns ram och kräver inga extra hål eller borrande. Detta lås är anpassat för lite större cyklar som då det är lite större än SS låset.Avstånd mellan låsarmarna är 69 mm i toppen.Avstånd mellan låsarmarna är 83 mm i botten.Avstånd från topp till kant på låsarmarna är 113 mm.


Jämför produkt MTB Lås Click 3, Basta online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MTB Lås Click 3, Basta i kategorin Cykeltillbehör här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Cykeltillbehör
Artikelnummer: VA-251-100103
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillbehör Styrketräning

Tillbehör Styrketräning från Sveltus

Se alla produkter
Träningsbänk med ställning

Träningsbänk med ställning från inSPORTline

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Performance

Performance, eller performancekonst, är en konst som existerar när den pågår.

Alex

Alex kan avse: det könsneutrala namnet Alex - en kortform eller ett smeknamn av Alexander eller Alexandra Alex (djur) – ett släkte av fjärilar Alex (papegoja) – en papegoja, en grå jako född 1977, som under 30 år användes i ett projekt för att undersöka hur intelligenta papegojor är Alex (TV-serie) – en svensk thrillerserie efter en idé av Dragomir Mrsic och Mikael Cross som hade premiär den 3 november 2017 Alex – en ungdomsbrottsling i Anthony Burgess roman En apelsin med urverk från 1962 Alex, Haute-Savoie – en kommun i departementet Haute-Savoie i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike Alex Författarlexikon – ett lexikon på Internet utarbetat för Sveriges kommunala bibliotek Alex Rodrigo Dias da Costa (1982–), en brasiliansk fotbollsspelare