Sidan innehåller annonslänkar
W-TEC

MC Handskar Perfect, black, W-TEC

999 kr 230 kr-77%
Kontrollera pris

Köp nu

Svarta skinnhandskar från W-TEC av hög kvalitet i unisex-modell som designats specifikt för att ge hög komfort och stabilitet på motorcykelturer.MC-handsken Perfect TWG-170 är tillverkat i äkta läder i 2 lager med utvalda områden som är förstärkta med Kevlar-fiber som ger extra skydd.Handsken har lufthål på fingrarna som bidrar till högre komfort och andningsförmåga och hela handflatan är designad med antiglid-material för bästa grepp på styret.Med ett praktiskt kardborrespänne kan du justera handskens passform efter dina individuella preferenser och behov.


Beställ MC Handskar Perfect, black, W-TEC på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MC Handskar Perfect, black, W-TEC inom kategorin Fritid.

Läs mer...
Kategori: Fritid
Artikelnummer: IN-M5246r
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Silva

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Oakley

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gopro

Gopro, Inc., marknadsfört som GoPro, ibland stiliserat GoPRO, tidigare Woodman Labs, Inc., är ett amerikanskt teknikföretag grundat 2002 av Nick Woodman. De tillverkar bland annat actionkameror samt utvecklar egna mobilapplikationer och redigeringsprogram. Gopro utvecklade även en drönare, Karma, som släpptes i oktober 2016. I oktober 2016, innan lanseringen av drönaren, släppte Gopro kamerorna "Gopro HERO 5" och "Gopro HERO 5 Session"

Best

Best eller BEST kan syfta på BEST – en ideell europeisk organisation för teknologstudenter, se Board of European Students of Technology