Grippers

1 Produkter
Artiklar från Grippers finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Grippers. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Sortera

Grippers

Hitta produkter inom kategorin Grippers till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Grippers.

En Gripper är ett träningsverktyg för greppstyrka, som mer precist tränar "kross-styrka". Grippern består av två handtag som sitter i varsin ända av en fjäder där användaren trycker ihop handtagen med en hand. En lättare gripper ger ca 15-20 kilos motstånd medan de tyngsta kan ha ett motstånd på 165 kg (tex. CoC #4). En gripper av den styrkan är det dock endast en handfull mängd personer som har lyckats stänga. Vid mätningar med RGC (Redneck Gripper Calibrator), har dock motståndet uppmätt varit betydligt lägre än 165 kg på CoC #4:or och andra grippers.Den vanligaste övningen är då användaren sätter grippern i handen och klämmer ihop den, men det finns ett urval av övningar man kan göra. Till exempel inverterade stängningar, alltså att man vänder upp och ner på grippern och stänger den. Så kallade Strap holds är en populär övning för att öka i styrka i grippers. Då hänger man vikter mellan gripperns handtag med en rem, skosnöre eller dylikt, för ökat motstånd.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Grip Ball 2 st.