Sidan innehåller annonslänkar

Chicago High Tops LTD, grey/black, Gorilla Wear

-70%

Beställ Chicago High Tops LTD, grey/black, Gorilla Wear på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chicago High Tops LTD, grey/black, Gorilla Wear inom kategorin Herr.

Produktinformation

En stilren och funktionell lyftarsko i grå och svart färg från Gorilla Wear i begränsad upplaga! Dessa träningsskor bjuder på en rejäl komfort och är både lätta i vikten samt bidrar till bättre...

Se gärna också

Springfield S/L Zipped Hoodie, black, Gorilla Wear

Flexa dina armar med stil!Springfield S/L Zipped Hoodie är en ärmlös hoodie tillverkad i mjuk och tunn bomull.Hoodien har praktiska kängurufickor och en dragkedja så att du även kan flexa överkroppen.Storleken på huvan justeras enkelt tack vare medföljande dragsnöre.Springfield S/L Zipped Hoodie har en stilren design med fickor, dragsnören och huva i kontrasterande grå färg. Hoodien har snygga prints på bröst och rygg, samt ett tygmärke nertill.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Wear

Wear är en flod i County Durham i Nordöstra England. Den rinner upp i Penninerna vid gränsen mot Cumberland, flyter sedan genom staden Durham och ut i Nordsjön vid Sunderland. Nedre delen av floden, fram till Durham, är farbar.