Sidan innehåller annonslänkar

Classic Tank Top, white, Gorilla Wear


Jämför produkt Classic Tank Top, white, Gorilla Wear online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Classic Tank Top, white, Gorilla Wear i kategorin Herr här hos oss.

Produktinformation

Klassiskt Gorilla Wear linne med bra passform som visar allt!Gorilla Wear tryck på framsidan.

Se gärna också

Rockford Tank Top, red, Gorilla Wear

Stilrent linne i röd färg från Gorilla Wear i lätt och luftigt material!Rockford Tank Top har en enkel men snygg design tillverkad i ett lätt och luftigt material. Materialet består av slitstark polyester blandad med elastan för stretch och maximal rörlighet. Linnet har ventilerande och snabbtorkande egenskaper idealiskt för tuffa svettiga pass. På sidan finns ett stort Gorilla Wear tryck samt ett mindre på bröst och rygg. Perfekt basplagg som passar utmärkt för olika aktiviteter både på och utanför gymmet.- Lätt och luftig design- Maximal rörlighet- Slitstarkt material- Ventilerande och snabbtorkande- Flera Gorilla Wear tryck

Läs mer

Från kunskapsbanken

Wear

Wear är en flod i County Durham i Nordöstra England. Den rinner upp i Penninerna vid gränsen mot Cumberland, flyter sedan genom staden Durham och ut i Nordsjön vid Sunderland. Nedre delen av floden, fram till Durham, är farbar.