Gore

Gore C3 Women Gore Windstopper® Phantom Zip-Off Jacket Svart/Neongul 40

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vår absoluta storsäljare som också är vår mest mångsidiga jacka, finns såklart även den i en damspecifik skärning. Generös i passformen och funkar till både cykling och andra sportiga aktiviteter. Tillverkad i GORE® WINDSTOPPER®, nu även nere på ryggfickorna, vilket skyddar dig och innehållet i fickorna mot stänk från bakhjulet. Den har en bröstficka med dragkedja och utgång för hörlurar. Själva jackan är i mjuk och lite tunnare Softshell med membran av Windstopper, vilket gör den helt vindtät och den klarar normalt regn i ca. 45 min. Har avtagbara ärmar, vilket gör att du enkelt kan göra jackan till väst - perfekt för svenska förhållanden. Som väst har den dessutom korta ärmar. Mycket mångsidigt plagg m.a.o. då den funkar både som en jacka och som tröja+vindväst. Phantom ZO är mycket följsam och känns nästan som en tröja. Med fickor på ryggen samt väl synliga reflexerdetaljer runt om.


Jämför produkt Gore C3 Women Gore Windstopper® Phantom Zip-Off Jacket Svart/Neongul 40 online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gore C3 Women Gore Windstopper® Phantom Zip-Off Jacket Svart/Neongul 40 i kategorin Jackor här hos oss.

Kategori: Jackor
Artikelnummer: 100615003003
Visa fler

Från kunskapsbanken

Gore

Gore kan syfta på

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.