Sidan innehåller annonslänkar
JTC COMBAT

Mouth Guard, JTC Combat

Kontrollera pris

Köp nu

Tandskydd i silikon med dubbla lager för käken vilket gör den 3x tjockare än många konventionella tandskydd för att kunna garantera ett maximalt skydd av käke och tänder.JTC Combat Mouth Guard är väldigt välformade som vid dopp i varmt (ej kokande) vatten kan ge en individuell passform samt levererar hög komfort med god andningsförmåga.Lämplig för bruk inom kampsport, lagsport och alla typer av kontaktsporter där det finns risk för olika typer av stötar mot käke, tänder och huvud och medföljer en praktisk och hygienisk förvaringslåda.


Beställ Mouth Guard, JTC Combat på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mouth Guard, JTC Combat inom kategorin Kampsport.

Läs mer...
Kategori: Kampsport
Artikelnummer: 43-600-50
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Sport  Fitness

Sport Fitness från inSPORTline

Se alla produkter
Tights

Tights från Dählie

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Best

Best eller BEST kan syfta på BEST – en ideell europeisk organisation för teknologstudenter, se Board of European Students of Technology

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Program

Substantivet program kommer från grekiska programma, som ursprungligen betyder föreskrift, anslag eller offentlig kungörelse, och förekommer i olika kontexter med ungefär samma innebörd. Det moderna ordet, eller suffixet, program anger att det finns en i förväg gjord plan, schema, agenda, manus eller skrift som styr eller beskriver substantivet som det är en del av. Exempel: Program, kan vara trycksaker som sprids i samband med föreställningar eller sammanträden av olika slag och som är skrivna i förväg Program, en plan eller schema för vilken slags verksamhet som helst och som är upprättad innan den sker Program (projekt), ett flertal enligt en plan samordnade projekt som syftar till att uppnå ett övergripande mål Program (konst), ett konstverks på förhand bestämda agenda, mål eller tema, ofta litterära "ämne", till exempel den berättelse som illustreras i en historisk eller berättande målarkonst eller temat för en allegorisk målningOrdet har funnits i svenska språket sedan 1758, med ursprunglig härstamning från det klassisk grekiska προγράφω, prographō. Där πρό, pro betyder före och γράφω graphō, rita.