Sidan innehåller annonslänkar

Classic Logo Cap, Gorilla Wear


Beställ Classic Logo Cap, Gorilla Wear på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Classic Logo Cap, Gorilla Wear inom kategorin Kläder.

Produktinformation

Stilren keps med den klassiska Gorilla Wear loggan!

Se gärna också

Queen Mesh Tights, burgundy melange, ICANIWILL

ICANIWILL Queen Mesh Tights har designats med den senaste seamless-teknologin och med fyrvägs-stretch som ökar både komfort och prestanda under träningspasset.Det slitstarka materialet är fukttransporterande och behåller sin färg efter många tvättar.Med ett minimalt antal sömmar och god passform kommer du uppleva både högre komfort och prestation under träning.360 graders rörlighet och lågviktigt material gör dessa tights utmärkt för övningar som kräver högre flexibilitet.Tillverkningen av seamless-produkter har även en mindre påverkan på globala miljön genom att det blir mindre material som slösas bort under produktionen i form av tygrester.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Wear

Wear är en flod i County Durham i Nordöstra England. Den rinner upp i Penninerna vid gränsen mot Cumberland, flyter sedan genom staden Durham och ut i Nordsjön vid Sunderland. Nedre delen av floden, fram till Durham, är farbar.