Sidan innehåller annonslänkar
Gymstick

Medicinboll 3 kg, Gymstick

Kontrollera pris

Köp nu

Med Gymsticks träningsboll kan du få in uthållighetsträning i ditt träningsprogram. Finns i vikter på 1, 3, 5, 8 och 10 kg.


Beställ Medicinboll 3 kg, Gymstick på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Medicinboll 3 kg, Gymstick inom kategorin Medicinbollar.

Läs mer...
Kategori: Medicinbollar
Artikelnummer: 109363
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skor

Skor från Five Ten

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Kroksta

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

5

5 (V) var ett normalår som började en torsdag i den julianska kalendern.

Alex

Alex kan avse: det könsneutrala namnet Alex - en kortform eller ett smeknamn av Alexander eller Alexandra Alex (djur) – ett släkte av fjärilar Alex (papegoja) – en papegoja, en grå jako född 1977, som under 30 år användes i ett projekt för att undersöka hur intelligenta papegojor är Alex (TV-serie) – en svensk thrillerserie efter en idé av Dragomir Mrsic och Mikael Cross som hade premiär den 3 november 2017 Alex – en ungdomsbrottsling i Anthony Burgess roman En apelsin med urverk från 1962 Alex, Haute-Savoie – en kommun i departementet Haute-Savoie i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike Alex Författarlexikon – ett lexikon på Internet utarbetat för Sveriges kommunala bibliotek Alex Rodrigo Dias da Costa (1982–), en brasiliansk fotbollsspelare

Ammoniak

Ammoniak, är en kemisk förening av väte och kväve med formeln NH3.