Sidan innehåller annonslänkar
Tunturi

Motionscykel F20 Compentence, Tunturi

Kontrollera pris

Köp nu

Lågt instegDet låga insteget gör det enkelt att både kliva på och av cykeln.TransporthjulTransporthulen gör det enkelt att flytta undan cykeln när den inte används och snabbt ta fram igen när det är träningsdagsJusterbart säteTunturis Comfort-sadel kan justeras både vågrätt och lodrättMultigrip-styre och motståndTunturi F20 har ett vinklingsbar multigrepp-styre som du kan ställa in efter den position som passar dig bäst.Välj din träning mellan 8 st motståndsnivåer och 3 st träningsprogramPedalerHalkfria, ergonomiska och justerbara pedaler som har säkerhetsremmar för att hålla fötterna på plats under träningen.


Jämför produkt Motionscykel F20 Compentence, Tunturi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Motionscykel F20 Compentence, Tunturi i kategorin Motion här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Motion
Artikelnummer: TU-17TBF20000
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Allt om joggning

Allt om joggning från KALENJI

Se alla produkter
Herr

Herr från Gorilla Wear

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gallium

Gallium är ett metalliskt grundämne. Det har egenskapen att när det hålls i handen tillräckligt länge så smälter det, då det har en smältpunkt på +30°C. Bland metallerna delas denna egenskap enbart med francium (smältpunkt +27°C) och cesium (smältpunkt +28°C). Kvicksilver smälter vid −39°C och rubidium vid +39°C.

Best

Best eller BEST kan syfta på BEST – en ideell europeisk organisation för teknologstudenter, se Board of European Students of Technology