Sidan innehåller annonslänkar
Finnlo by Hammer

Multigym Finnlo Autark 6800

Kontrollera pris

Köp nu

Med Finnlo Autark 6800 kan du träna alla viktiga muskelgrupper precis som på gymmet. En fördel med Autark 6800 är att det är utrustat med separat, multifunktionell butterflyenhet, som ger dig tillräcklig?


Beställ Multigym Finnlo Autark 6800 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Multigym Finnlo Autark 6800 inom kategorin Multigym.

Läs mer...
Kategori: Multigym
Artikelnummer: 3948
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Betakaroten

Betakaroten från Better You

Se alla produkter
Drycker

Drycker från Clean Drink

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.