Padel

4 Produkter
Här finns produkter i kategorin Padel. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Padel. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Padel.
Filtrera varumärke
Sortera

Padel

Hitta produkter inom kategorin Padel till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Padel.

Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart, liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Padel uttalas enl. Svenska akademins ordlista (SAOL) med långt a. Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.Utrustningen består av var sitt padelracket samt boll. Racket består generellt sätt av kolfiber i blandning med en typ av skummaterial i kärnan. [1]

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Carvo Padelbollar