Sidan innehåller annonslänkar
Inov-8

Inov-8 All Terrain 35

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Inov-8 All Terrain 35 är den idealiska ryggsäcken för löpare och snabba vandrare som vill gå högre, längre och snabbare. Den är mycket mångsidig och passar för både sommar- och vinteräventyr uppe i...


Beställ Inov-8 All Terrain 35 på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Inov-8 All Terrain 35 inom kategorin Ryggsäckar.

Kategori: Ryggsäckar
Artikelnummer: e63e4c7a-0259-47b6-ba98-9b7a4fba856a
Visa fler

Från kunskapsbanken

Gallium

Gallium är ett metalliskt grundämne. Det har egenskapen att när det hålls i handen tillräckligt länge så smälter det, då det har en smältpunkt på +30°C. Bland metallerna delas denna egenskap enbart med francium (smältpunkt +27°C) och cesium (smältpunkt +28°C). Kvicksilver smälter vid −39°C och rubidium vid +39°C.

Deuter

Deuter (Deuter Sport & Leder GmbH) är en tysk tillverkare av ryggsäckar och andra sport- och fritidsprodukter i Gersthofen utanför Augsburg. Deuter grundades 1898 av Hans Deuter och bland de viktiga kunderna i företagets tidiga historia hörde det bayerska postverket för vilket man tillverkade postsäckar. Kring 1910 började man tillverka ryggsäckar, väskor, tält och andra produkter för armén. Man tillverkade också stora evenemangstält för bl.a. Oktoberfest. Under andra världskriget var Wehrmacht en storkund hos företaget. Deuters produkter har funnits med på flera expeditioner. Sedan 2006 ingår man i Schwan-Stabilo.