Sidan innehåller annonslänkar
Gorilla Wear

4 Inch Nylon Belt, black, Gorilla Wear


Beställ 4 Inch Nylon Belt, black, Gorilla Wear på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 4 Inch Nylon Belt, black, Gorilla Wear inom kategorin Styrka.

Produktinformation

Ett 10,6 cm brett lyftarbälte i nylon från Gorilla Wear till ett suveränt pris!Detta 4"" nylonbälte för tunga lyft är både tunnare och lättare än klassiska läderbälten och ger ett fast, stabilt stöt för både bukområdet och ländryggen så att du kan få ut det mesta av träningspassen.Detta viktbälte fästs med kardborrband och ett stålfäste för praktisk användning och justering av storleken.

Från kunskapsbanken

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe

Wear

Wear är en flod i County Durham i Nordöstra England. Den rinner upp i Penninerna vid gränsen mot Cumberland, flyter sedan genom staden Durham och ut i Nordsjön vid Sunderland. Nedre delen av floden, fram till Durham, är farbar.