Sidan innehåller annonslänkar
JTC POWER

Bänk, Ställning & Tri-Grip Skivstångsset 87.5 kg, JTC Power

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Skivstången är kromad med av hög kvalitet som ger en viktkapacitet på hela 450 kg och har ett lettrat grepp.Tack vare de praktiska och komfortabla greppen på skivorna blir det väldigt praktiska att...


Beställ Bänk, Ställning & Tri-Grip Skivstångsset 87.5 kg, JTC Power på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Bänk, Ställning & Tri-Grip Skivstångsset 87.5 kg, JTC Power inom kategorin Styrka.

Kategori: Styrka
Artikelnummer: 17-509-2087
Visa fler

Från kunskapsbanken

Woolpower

Woolpower (tidigare Ullfrotté) är en svensk tillverkare av kläder, bland annat förstärkningsplagg och underställ. 1969 grundades textiltillverkaren Vinetta AB (idag uppdelat i Woolpower och Triconor) av Kooperativa Förbundet i Östersund. Från början var huvudprodukten nylonstrumpbyxor. Bolaget kom sedan att tillsammans med Försvarsmakten att utveckla och tillverka produkter i ullfrotté (underställ och förstärkningsplagg) med produktionsstart 1972. Ullfrotté har mycket god värmeisolerande förmåga och används som isolering i vinterkläder. Vinetta såldes 1987 till nederländska Altamon BV. Idag ägs Woolpower, som verksamheten heter sedan 2006, av Daniel och Adam Brånby.