Sidan innehåller annonslänkar
Elite

Elite Trainer Suito

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Kraftfull, solid och väldigt tyst. Dessutom extremt lätt att komma igång med och oerhört användarvänlig. Allt man önskar sig hos en trainer med andra ord! Elite Suito är den första trainern från Elite som kommer helt färdigmonterad direkt ur kartong. Den är tillochmed utrustad med en monterad Shimano 11-delad kassett vilket gör att det går löjligt fort att komma igång med ditt träningspass, oavsett om du tar fram trainern för första gången eller om du ställer undan träningsekipaget mellan varje pass och vill komma igång snabbt när det är dags för mjölksyrafest! Givetvis kompatibel med alla typer av appar och populära träningsprogram, kopplar upp mot ANT+, ANT+ FE-C, & Bluetooth Smart. Direktdriven. Du tar bort cykelns bakhjul och fäster cykeln i bakgaffeln. Inget oljud eller slitage från däcket, är stabil och med cykellik känsla. Mycket tyst. Nya generationens av totalt interaktiva trainers. Med Bluetooth Smart, ANT+ och FE-C är den kompatibel med alla typer av appar och mjukvara. Som: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Kinomap, Bikevo och My E-Training. Passar till alla tablets och smartphones med iOS, Android. OBS! Till PC/Mac med OSX och Windows behövs ANT-dongle. Watt mäts med +/- 2,5% noggranhet, vilket bland de absolut noggrannaste på marknaden. Simulerar lutning upp till 15%, med 1900 watt vid 40 km/h. Vikt svänghjul: 6 kilo. Broms: Magnetbroms & elektronisk broms Utrustad med en monterad Shimano 11-delad kassett. Passar racer och de flesta typer av cyklar med utanpåliggande växlar (MTB, Gravel, Cyclocross och hybrider). Funkar till all typ av träning (distans, sprint, intervall, watt mm) och levererar data med hög noggrannhet. Enkel montering och uppstart. 3:dje part sensor kompatibel: Ja Går att fälla ihop och har ett bärhandtag. Pedaling analysis option. Till Elite's träningsprogram My E-Training, som medföljer gratis 36 månader, kan du uppgradera med ett analysprogram för ditt rundtramp. Mäter via OTS kraften i rundtrampet på 12 punkter. Hjälper dig att få det där "lilla extra". Möjligheterna till tränings-, test-, tävling- och analysprogram är i princip obegränsade. Beror mest på vilket aktuellt träningsprogram du väljer att använda för stunden. Strömsladd ingår (220 v).


Beställ Elite Trainer Suito på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Elite Trainer Suito inom kategorin Trainers.

Kategori: Trainers
Artikelnummer: 121615001001
Visa fler

Från kunskapsbanken

Elite

Elite kan syfta på: Elite Systems – en brittisk datorspelsutvecklare grundad 1984 Elite-Biografen – en biograf på Östermalm i Stockholm Elite (datorspel) – titeln på ett datorspel Elite Hotel – ett musikalbum av Emmylou Harris från 1975 Elite Hotels – är en hotellkedja Elite (musikalbum) – är en skiva av bandet Fireside Elite (singel) – titeln på en låt av gruppen Kent Elite Prospects – en svenskägd statistikdatabas och transferportal för ishockey Elite Model Management – en modellagentur, grundad i Paris år 1972