Madshus Xplore Bc Offtrack Binding

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rottefella Xplore är den senaste innovationen inom backcountry skidutrustning som avsevärt kommer att förbättra din skidupplevelse. Rottefella Xplore Off-track är ett nytt bindningssystem som ger ökad rörlighet vid skidåkning i alla typer av terräng och förbättrad stabilitet under utförsåkning.

Rotationspunkten flyttas bakåt så nära foten som möjligt för bättre rörlighet och komfort, vilket ger en mer naturlig gångkänsla. Anslutningsgränssnittet mellan stöveln och bindningen är bredare, vilket maximerar stabiliteten tillsammans med stövelns fotled.

SpringPin™-teknologin låter dig gå in i bindningen med lätthet och gå ut på ett tillförlitligt sätt. Stiftplatsen på sidan av stöveln tar bort risken för snöpackning.

36 mm hällyft ger en bekvämare accent. Njut av ditt närområde på ett helt nytt sätt.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024