Sidan innehåller annonslänkar

HAMMER BOXING Fit Junior Boxningsset

Beställ HAMMER BOXING Fit Junior Boxningsset på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten HAMMER BOXING Fit Junior Boxningsset inom kategorin Boxningssäck.

Produktinformation

De 170 g tunga boxningshandskarna är av hudvänligt PU-material med mycket bekväm stoppning, perfekt för professionella slagkombinationer. Dessutom finns förstärkning för tumme för att undvika stukningar och för att absorbera svett.

HAMMER Box Set Junior ger barn den perfekta introduktionen till boxning i boxningshörnan i ditt hem!Boxning kan ge följande träningsresultatÖverskottsenergin kanaliseras på bästa sättBarn lär känna sin kropp bättre, får en känsla för koordination samtidigt som de stärker sitt självförtroende I många fall kan det även förbättra deras skolprestationer.Barn lär känna sin kropp, stärks och får bättre självförtroendeKoordination och reflexer förbättrasKoordination och effektivitet främjasMuskeluppbyggnadSjälvkänsla och balans förbättras6 ox handskar för barn  Viktig produktinformationBoxningssäckProfessionell boxningssäck på 50 x 25 cm tillverkad av slitstarkt nylonVikt 8 kgDubbla förstärkta sömmar för bästa hållbarhetRobust bearbetningKraftig fyllning för verklighetstrogen sparringträningFörstklassigt blixtlåsUpphängningskonstruktion av kraftig nylon och slittåligt corduramaterialFärg svart HandskarEtt par 170 g-boxningshandskar, perfekt för träning med sandsäckBarnvänlig passform för maximalt skyddTyg som motarbetar svettErgonomi och bekvämlighetStoppning på träffpunkten förskjuts ejLuktavvisande foderInbyggda lufthålPåsydd förstärkning av tummen för att förhindra ledrotationFärg svart  Boxning är den perfekta sporten för att träna hela kroppen och för att hålla sig i form.

Nästan alla muskelgrupper stärks. Boxning är dessutom kul.

Förutom styrka och uthållighet tränar boxaren framför allt sin koordination, sin avläsningsförmåga och snabbhet. Men som i många andra sporter är utrustningen särskilt viktig för en lyckad boxningsträning.

Bra utrustning ger bra träningspass , högre säkerhet och bättre underhållning. Speciellt för barn är detta viktigt. .

Boxningssäck från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Boxsäck 40-80 kg Svart/Röd

Boxningssäck från inSPORTline

Se vad inSPORTline har inom Boxningssäck.
Upp till 18% rabatt
HAMMER BOXING Boxningsset Pro

Boxningssäck från Hammer

Missa inga bra priser på Boxningssäck från Hammer.
Abilica FlexiBag

Boxningssäck från Abilica

Utforska allt inom Boxningssäck från Abilica.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023