Lundhags Gimmer Merino Lt Tube Lively Red

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en maskinöversatt text En lätt och mycket mångsidig buff i merinoull. Perfekt som pannband, halsvärmare eller mössa.

Merinoullens fibrer isolerar bra, reglerar värmen, luktar inte och fungerar bäst vid aktiviteter med varierande intensitet. En lättpackad buff som är användbar för de flesta aktiviteter – året runt.

Produktfakta Mulesingfri merinoull med 18,5 mikron. Mjuk känsla och hudnära komfort.

Vikt 40g. 100% Wool – Merino, Mulesing free.

Se gärna också

Houdini Power Hat Deep Red -40%

Houdini Power Hat är en kombinerad mössa och halsvärmare i lätt och stretching Polartec® Power Stretch® Pro™. Multifunktionell minimalism när den är som bäst.  -   -  - Kombinerad mössa och halsvärmare i varm och stretchig fleece. Power Hat är ett extremt användbart litet plagg för äventyr året runt. Tillverkad i marknadens bästa fleecematerial - Polartec® Power Stretch® Pro. Tack vare dragsko-designen kan du använda Power Hat på väldigt många sätt. Tighta till den för att skapa en härligt varm fleecemössa. Öppna upp och trä den över huvudet för att skydda ansiktet med de allra kallaste dagarna i skidbacken. Eller föredrar du ett skönt fleecepannband? Power Hat är mångsidighet i sin renaste form.  - Materialet Power Stretch® Pro från Polartec®, är förmodligen det bästa fleecematerialet i världen. Varmt, stretchigt och extremt slitstarkt. Det kan slitas hårt år efter år och ändå se sprillans nytt ut. Power Hat är ett sånt plagg du inte förstår hur du kunde klara dig utan – när du väl testat. Detaljer Justerbar dragsko-konstruktion Tillverkad i Polartec® Power Stretch® Pro™ Lätt, varm och slitstark Bluesign®-certifierad Vikt: 35 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024