Lundhags Askro Pro WS Pant Dark Agave/Charcoal

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lundhags Askro Pro WS Pant är ett par stretchiga friluftsbyxor för damer, som är designade och konstruerade för långa vandringsturer i vild, utmanande terräng och naturens enorma krafter. Det lätta, men slitstarka, stretchmaterialet är förstärkt med slitstarkt Schoeller Keprotec-tyg i utsatta områden, som säkerställer rörlighet med snabb fukttransport och komfort.

Långa tvåvägsdragkedjor i sidorna och ventilationsdragkedjor med nät vid innerlåret ger maximalt luftflöde och enkel på- och avtagning. Vandringsbyxorna har även justerbara kardborreband i midjan för perfekt passform, två handfickor med dragkedja och meshfoder, två lårfickor med dragkedja och bälgkonstruktion, och justering vid bensluten för att passa olika kängor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024