Lundhags Authentic II WS Pant Forest Green/Dark Forest Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Letar du efter en byxa som passar utmärkt för både krävande och lite lugnare vandringsturer? Då är Lundhags Authentic II Ws Pant rätt vandringsbyxor för dig! Kombinationen av ekologisk bomull och återvunnen polyester ger utmärkt slitstyrka och andningsförmåga, medan fyrvägsstretch på knäna, midjan och sätet gör att du kan röra dig fritt Den integrerade stretchen tillsammans med den klassiska designen gör också att byxan passar de flesta kroppstyper.

Om det skulle kännas lite kvavt drar du enkelt upp ventilationsdragkedjorna på sidorna och för att minimera risken för skav har insidorna av benavsluten inga sömmar. Byxan har också en mängd funktionella egenskaper såsom "Boot-Loc" i benavsluten, som ger en tät omslutning runt dina kängor, förböjda knän med integrerad stretch, kardborrejustering i midjan samt förstärkande dubbeltyg vid benavsluten.

Du får också gott om fickor för förvaring av det essentiella, såsom två öppna handfickor samt två benfickor med bälgkonstruktion, varav den på höger sida har ett mobilfack. Lundhags Authentic II Ws Pant är designad för kvinnor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024