Lundhags Makke Pants Regular Men Light Navy

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Populär vandrarbyxa hos friluftsfantasten Makke Pants är döpta efter det jämtländska fjället Makkene, 1266 möh, som ligger inom Jovnevaerie sameby. En byxa som letat sig in i flera friluftsgarderober som det självklara valet för all typ av vandring och aktivitet i fjäll och till skogs.

Anledningen är att de är riktigt tåliga samtidigt som de erbjuder god rörelsefrihet tack vare stretchiga partier över säte, knän och gren. Bensluten har istället utrustats med slittåliga förstärkningar för att ge ett extra skydd mot sten och slag.

En mängd andra detaljer som förböjda knän, justerbar midja och benslut, praktisk låsning mot kängan och ventilationspaneler, bland annat i grenen, gör Makke Pant till en mångsidig friluftsbyxa som tål en hel del och passar för intensiva aktiviteter. Denna byxa kommer i tre olika längder för att du ska kunna hitta en modell med bästa tänkbara passform och storlek.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024