Lundhags Makke Pro Ms Pant Gold/Charcoal

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lundhags Makke Pro Ms Pant för herrar är vinterversionen av Lundhags Makke Pant, och tillverkas av ett grövre material som gör byxorna slitstarka, värmande och ventilerande. Byxan har även vattentäta paneler på säte och knän, som är gjorda med tre lager material och stretch åt fyra håll, för att du både ska kunna hålla dig torr och få full rörelsefrihet.

Säte och knän har även tejpade sömmar för ökad vattentäthet. Byxbenens nedre delar är förstärkta med Cordura och är justerbara i bensluten, medan du på insidan av benet hittar ventilationsdragkedjor.

Det är helt enkelt en grymt bra vinterbyxa, oavsett om du ska ut på en skidtur eller om du ska vandra i vinterlandskapen. Vikt 590 g Material LPC 235 RM/OC Wax - 65% återvunnen polyester, 35% organisk bomull / Zethar 3L-stretch 195 - 86% polyamid, 14% PU / Förstärkningar i 100% polyamid Cordura Vattenpelare 20 000 mm Andningsbarhet 16 000 g/m2/24h Byxa och DWR-finish är 100% fluorkarbonfria .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024