Tunturi Bulgarian Bag träningssäck 5 kg

Beställ Tunturi Bulgarian Bag träningssäck 5 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tunturi Bulgarian Bag träningssäck 5 kg inom kategorin Crosstraining.

Produktinformation

Bulgarian Bag träningssäck 5 kg, Tunturi, är en träningssäck för funktionell träning av hela kroppen. Med hjälp av träningssäcken utvecklas både över- och underkroppsmuskler lika, vilket förbättrar balansen och ökar explosiviteten.

De två handtagen på träningssäcken utvecklar presskraften i händerna. Tack vare sin mångsidighet är Bulgarian Bag ett utmärkt komplement till exempelvis gym-, lagsports-, kampsports- och hemmaträning. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Crosstraining från andra varumärken

Upp till 8% rabatt
FitNord Plyobox Soft

Crosstraining från FitNord

Visa produkter inom Crosstraining från FitNord.
Sveltus Plyobox i trä

Crosstraining från Sveltus

Visa produkter inom Crosstraining från Sveltus.

Se gärna också

FitNord Bulgarian Bag 20 kg

Ett redskap för funktionell träning av hela kroppen, som passar både för privat och professionellt bruk. Träningssäcken används på många olika sätt för ökad styrka, balans, rörlighet och koordination. FitNord Bulgarian Bag Träningssäck finns i vikterna 5/10/15/20 kilo.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023