Sidan innehåller annonslänkar

FitNord Venture 500 Elcykel, grafitgrå (630 Wh)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En hög elcykel med väl tilltagen utrustning, elegant utseende och körkomfort. Venture 500 är designad i Finland för det nordiska klimatet och lämpar sig särskilt bra för pendling, fritidsbruk och längre cykelturer.

Tillsammans med den starka motorn, långa batteritiden och generösa basutrustningen är elcykeln ett toppval i prisklassen. Motorassistans upp till 25 km/h. .

Produktbeskrivning

Att byta till en elcykel kan ha flera fördelar jämfört med att cykla på en vanlig cykel. Här är några skäl till varför:

  • Mer bekväm cykling: Med en elcykel kan du enkelt trampa uppför backar och motvind, vilket minskar ansträngningen och gör cyklingen mer bekväm.
  • Snabbare resor: En elcykel kan hjälpa dig att nå högre hastigheter på kortare tid, vilket kan minska restiden och göra det lättare att ta sig fram i stadstrafik.
  • Miljövänlig: Elcyklar är ett miljövänligt alternativ eftersom de inte släpper ut några utsläpp och kräver mindre energi än en bil.
  • Kostnadseffektivt: Även om en elcykel kan vara en stor investering, är den ofta billigare än att äga och underhålla en bil eller motorcykel i längden.
  • Bättre hälsa: Att cykla är en utmärkt form av träning och kan bidra till att förbättra din hälsa och kondition. Med en elcykel kan du fortfarande få en träningseffekt samtidigt som du minskar ansträngningen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Elcyklar City från andra varumärken

Upp till 17% rabatt
Winther Superbe 3 Elcykel, Svart matt

Elcyklar City från FitNord e-bikes

Visa produkter inom Elcyklar City från FitNord e-bikes.
Upp till 10% rabatt
Flyer Upstreet5 5.10 Elcykel, Antracit (komfort)

Elcyklar City från Flyer

Visa produkter inom Elcyklar City från Flyer.
Upp till 18% rabatt
FitNord Classic 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri)

Elcyklar City från FitNord

Utforska allt inom Elcyklar City från FitNord.
Helkama E3 Elcykel, grå (418 Wh batteri)

Elcyklar City från Helkama

Se vad Helkama har inom Elcyklar City.

Se gärna också

Flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Silver/Black (Herr) -7%

En pålitlig elcykel för pendling och stadscykling. Den är även det perfekta valet för längre cykelturer och för dig som behöver packa tungt. Den maximala användarvikten är 150 kilo, det helintegrerade batteriet har en kapacitet på 750 Wh och du har fyra assistansnivåer att välja mellan. Motorn är en av de lättaste i sin klass och har ett vridmoment på hela 95 Nm. Motorassistans upp till 25 km/h.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024