Produktinformation

Utmärkt elcykel som inte gör avkall på varken prestanda eller komfort, med kraftfull Bosch-motor och hållbar aluminiumram som möjliggör smidiga resor både på grusvägar och i mer krävande terräng. Shimanos 12-växlade växelsystem säkerställer exakt växling i alla situationer.

Produktbeskrivning

Att byta till en elcykel kan ha flera fördelar jämfört med att cykla på en vanlig cykel. Här är några skäl till varför:

  • Mer bekväm cykling: Med en elcykel kan du enkelt trampa uppför backar och motvind, vilket minskar ansträngningen och gör cyklingen mer bekväm.
  • Snabbare resor: En elcykel kan hjälpa dig att nå högre hastigheter på kortare tid, vilket kan minska restiden och göra det lättare att ta sig fram i stadstrafik.
  • Miljövänlig: Elcyklar är ett miljövänligt alternativ eftersom de inte släpper ut några utsläpp och kräver mindre energi än en bil.
  • Kostnadseffektivt: Även om en elcykel kan vara en stor investering, är den ofta billigare än att äga och underhålla en bil eller motorcykel i längden.
  • Bättre hälsa: Att cykla är en utmärkt form av träning och kan bidra till att förbättra din hälsa och kondition. Med en elcykel kan du fortfarande få en träningseffekt samtidigt som du minskar ansträngningen.

Elcyklar City från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
FitNord Agile Single Speed ​​Elcykel, Svart (280 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI

Elcyklar City från FitNord e-bikes

Här har vi samlat Elcyklar City från FitNord e-bikes.
Upp till 15% rabatt
FitNord Ava 200 Elcykel 2024, vit (540 Wh batteri)

Elcyklar City från FitNord

Här har vi samlat Elcyklar City från FitNord.
Upp till 12% rabatt
Winora Sinus 9 Wave i625 Wh 9–G Alivio Elcykel

Elcyklar City från Winora

Se produkter inom Elcyklar City från Winora.
Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå

Elcyklar City från Flyer

Här har vi samlat Elcyklar City från Flyer.
Helkama E7i Elcykel, grafitgrå (504 Wh batteri)

Elcyklar City från Helkama

Här har vi samlat Elcyklar City från Helkama.

Se gärna också

FitNord Ava 200 Elcykel 2024, vit (540 Wh batteri) -15%

En elcykel för både vardagscykling i stan och längre turer med en stark motor placerad i det bakhjulets nav. Tack vare unisexmodellen med låg ram, den generösa basutrustningen och batteriets maximala räckvidd på 110 km är FitNord Ava 200 ett toppval i sin prisklass. Läs mer på Sportproffsens hemsida. Motorassistans upp till 25 km/h.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024