Produktinformation

Winora Sinus R8E – effektiv elcykel för daglig användning.Utnyttja expertisen och det förädlade sortimentet från Europas största tillverkare av stadscyklar. Winora-elcyklar är ett varumärke specialiserat på stadscyklar från Accell, Europas största tillverkare. Accell tillverkar bland annat cyklar från Tunturi, Haibike, Ghost och Nishiki runt om i Europa eller dess närhet. Winora visar sin långa historia inom stadscyklar både i ramdesign och komponentval. Varför Winoras ramar ofta är av högre kvalitet jämfört med andra syskon ser man bland annat i rörfogarna och den allmänna finishen, såsom kabeldragningen. Cyklarna är utrustade med både stadiga stödben och AVS-kompatibla lasthållare där du enkelt kan fästa en korg. Belysningen både fram och bak är stilren och behaglig även för mötande trafik. Valet av fälgar är 27,5 tum, vilket är något mindre än traditionella 28-tumsfälgar, men samtidigt möjliggör det användningen av större däck. Den större däckstorleken motsvarar i ytterdiameter de vanligaste 28-tumsdäcken och rullar lika bra. Den största fördelen kommer dock från den bättre "fjädringen", eftersom däcket är den viktigaste faktorn för komfort vid körning och för att filtrera ojämnheter i vägen. Oavsett om du kör på kullersten eller grus, är vibrationerna och ojämnheterna som påverkar ryggen mindre. Tjockare däck kallas inte utan anledning "ballongdäck" och de svävar nästan över marken.Winora Sinus R8E är det perfekta valet för både daglig användning och avslappnade cykelutflykter. Dess underhållsfria växlar gör den till en smidig resekamrat. Bosch Performance Smart System Line-motorn ger tyst men kraftfullt stöd med 75 Nm vridmoment och ger en naturlig känsla vid trampning. Det integrerade 500 Wh-batteriet möjliggör långa körsträckor. Komforten på varje resa förbättras med fotbromsar, fjädrad framgaffel och ergonomiska handtag. Winora Sinus R8E är den perfekta elcykeln för dig som uppskattar tillförlitlighet och komfort i din dagliga användning. Shimanos högkvalitativa Nexus 8 navväxel är perfekt när du letar efter en pålitlig och underhållsfri lösning för stadscyklar. Den har ett brett växelområde för både branta backar och trampning utan elektrisk assistans. Shimanos nav har varit en garant för kvalitet i många år när du vill ha så lite bekymmer som möjligt.Produktspecifikationer

 • Motor Bosch Performance Line Smart System, 75Nm, 25km/h
 • Batteri Bosch PowerTube 500 Wh
 • Antal växlar 8 Bromsar Tektro, T275, skivbromsar
 • Däck Schwalbe, Marathon Almotion, 55-584, 27,5" x 2,15"
 • Framgaffel SR Suntour, NEX E25-HLO, Låsbar, Stål, Rörelse 63 mm
 • Belysning Herrmans MR-GO, 30 lm (fram), AXA Juno Ebike (bak)
 • Maximal användarvikt 130 kg
Beställ en högkvalitativ Winora-elcykel nu från Sportproffsen! Motorassistans upp till 25 km/h.

Produktbeskrivning

Att byta till en elcykel kan ha flera fördelar jämfört med att cykla på en vanlig cykel. Här är några skäl till varför:

 • Mer bekväm cykling: Med en elcykel kan du enkelt trampa uppför backar och motvind, vilket minskar ansträngningen och gör cyklingen mer bekväm.
 • Snabbare resor: En elcykel kan hjälpa dig att nå högre hastigheter på kortare tid, vilket kan minska restiden och göra det lättare att ta sig fram i stadstrafik.
 • Miljövänlig: Elcyklar är ett miljövänligt alternativ eftersom de inte släpper ut några utsläpp och kräver mindre energi än en bil.
 • Kostnadseffektivt: Även om en elcykel kan vara en stor investering, är den ofta billigare än att äga och underhålla en bil eller motorcykel i längden.
 • Bättre hälsa: Att cykla är en utmärkt form av träning och kan bidra till att förbättra din hälsa och kondition. Med en elcykel kan du fortfarande få en träningseffekt samtidigt som du minskar ansträngningen.

Elcyklar City från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
FitNord Agile Single Speed ​​Elcykel, Svart (280 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI

Elcyklar City från FitNord e-bikes

Här har vi samlat Elcyklar City från FitNord e-bikes.
Upp till 15% rabatt
FitNord Ava 200 Elcykel 2024, vit (540 Wh batteri)

Elcyklar City från FitNord

Här har vi samlat Elcyklar City från FitNord.
Upp till 12% rabatt
Winora Sinus 9 Wave i625 Wh 9–G Alivio Elcykel

Elcyklar City från Winora

Se produkter inom Elcyklar City från Winora.
Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå

Elcyklar City från Flyer

Här har vi samlat Elcyklar City från Flyer.
Helkama E7i Elcykel, grafitgrå (504 Wh batteri)

Elcyklar City från Helkama

Här har vi samlat Elcyklar City från Helkama.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024